Категории

За нас

Ergotrade е динамична търговска и дистрибуторска компания със седалище в София.

Нейната основна дейност се състои във вноса, дистрибуцията, канализирането и продажбите, подпомагащи по-висококачествените продукти в областта на строителството и подобряването на дома, предназначени както за любителя, така и за професионалния потребител.

В изключителния фокус на Ergotrade са марките на световните пазари, които все още не са въвели в България или са въвели, но без да постигнат очаквания пазарен дял.

За да направи това, компанията силно разчита на своята опитна и отворена работна сила и на своята широкообхватна търговска мрежа, така че да гарантира истински професионализъм и практически безупречно осъществяване на ежедневния си бизнес. Целта на Ergotrade е да предостави висококачествена услуга и да предложи висококачествена помощ на своите партньори, като същевременно остава вярна на дълбоко вкоренената си търговска политика и бизнес етика.

Ergotrade е изключителен представител на tesa® за традиционния пазарен сегмент и официален представител на MasterLock®® и brennenstuhl® за всички пазарни сегменти.

На 11.08.2021 г. „ЕРГОТРЕЙД“ ЕООД сключи договор за изпълнение на проект BG16RFOP002-2.089-3600-C01 „Подкрепа за малки  предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“